Team marketing

Alleen bereik je niets, samen bereik je alles.

Wij zijn al ruim 18 jaar actief en succesvol met Team Marketing. Onze ervaring leert dat 99% van de mensen in Nederland geen flauw idee heeft wat Team Marketing is en wat het mensen biedt.

Voordat wij tegen Team Marketing aanliepen, hadden wij geen idee wat het was. Ons gevoel was eerder negatief dan positief, zonder dat we een onderbouwing hadden waarom dat zo was, want we kenden het echt niet. We waren wel open-minded (je kunt immers pas een oordeel hebben als je weet waar je over praat) en besloten ons door iemand die al jaren professioneel werkte met Team Marketing te laten uitleggen wat het wel en niet was.

Wij waren zeer verrast dat het bedrijf waarmee wij samenwerken (in tegenstelling tot zo’n beetje alle andere bedrijven in onze industrie) géén verkopers zoekt, zodat we niet met producten hoeven te ‘leuren’ bij familie en bekenden. Ook de normen en waarden die dit bedrijf heeft, alsmede een indrukwekkend track record van bijna 40 jaar (elk jaar!) een groeiende omzet en de mogelijkheid om uiteindelijk waar dan ook ter wereld te werken, maakten grote indruk.

Onze activiteiten bestaan uit het voeren van gesprekken met potentiële kandidaten, om te kijken voor wie van diegenen die op dit moment op zoek zijn naar ander werk, wij de passende opleiding hebben. Vervolgens zijn wij voor een team van mensen een mentor & coach. Wij leiden hen op en leren hen een nieuw beroep. Voor deze begeleiding die we bieden krijgen wij betaald.
We hebben dus van anderen helpen en opleiden ons beroep gemaakt.

Kortom, wij en de collega’s waarmee we samenwerken kenden geen van allen dit bedrijf en deze unieke werkwijze. Maar ieder van ons zag direct dat wij hiermee voor onszelf binnen een afzienbare periode absolute Vrijheid & Onafhankelijkheid konden realiseren. Dat is ook wat ons verbindt, want qua achtergronden werken we met mensen die uit allerlei verschillende beroepshoeken komen.

Lees hier meer over wie wij zijn.