Trainingen

Écht bijzondere dingen doe je zelden alleen. Wanneer een paar gelijkgestemden ergens samen de schouders onder zetten, is alles mogelijk.

Dit geldt ook voor werken met ons. Je werkt uiteindelijk zelfstandig, maar staat er nooit alleen voor. We helpen elkaar waar we kunnen. Wij geloven dat voorbereiding en goede begeleiding twee cruciale factoren zijn die het verschil maken tussen succes of geen succes wanneer je start met een nieuwe activiteit of baan, onafhankelijk van de sector waarin de werkzaamheden plaatsvinden. Onze begeleiding richt zich op allebei deze facetten.

Omdat team marketing voor iedereen nieuw is, hebben wij ervoor gekozen onze collega’s intern op te leiden. Dit doen we door ze onze beproefde werkwijze te leren, welke in de laatste 17 jaar ontwikkeld, getest en geperfectioneerd is. Met deze ervaring om op terug te vallen en intensieve communicatie, hebben onze collega’s alle benodigdheden voor succes binnen handbereik en hoeven zij het wiel niet opnieuw uit te vinden. Ook is er geen bepaalde vooropleiding vereist; wel vragen we een bovengemiddelde motivatie, open communicatie, de bereidheid snel te leren en affiniteit met het werken met/coachen van mensen. Om onze collega’s snel de basis van onze werkwijze te leren hebben we drie trainingen per maand.

Deze trainingen worden als zeer waardevol omschreven door degenen die ze hebben bijgewoond en zijn speciaal ontwikkeld om snel een aantal belangrijke (ondernemers)vaardigheden onder de knie te krijgen, goede gewoontes aan te leren en op een goede manier signalen leren op te vangen en de juiste vragen te leren stellen, om zo een coach te zijn voor mensen die wij écht kunnen helpen het roer om te gooien en het heft van hun leven in eigen hand te nemen.

Buiten de trainingen om worden nieuwe collega’s door ons individueel begeleid en hebben zij altijd een coach en een aantal verschillende ervaren collega’s om op terug te vallen. Door de bereidheid om elkaar te helpen wordt de inwerktijd aanzienlijk verkort en zijn nieuwe collega’s in staat om binnen afzienbare tijd een nieuw hoofdinkomen op te bouwen, met een parttime tijdsinvestering (dus in eerste instantie naast hun baan). Bij ons geldt het principe: verdienen terwijl je leert en beter worden door het vaker doen.
Wil je meer weten? Neem contact met ons op.