Wie zijn wij?

Wij werken met gemotiveerde personen. Ambitieuze collega’s, oprechte mensen-mensen, die positief zijn ingesteld, van anderen willen leren, het leuk vinden om andere mensen te helpen met het opbouwen van een nieuwe inkomstenbron door kennisoverdracht en een duidelijke wens hebben om iets nieuws te ondernemen. Wij weten dat wij écht iets unieks te bieden hebben.

Ons team bestaat uit collega’s die twee dingen heel belangrijk vinden: (1) een diepe passie om andere mensen te helpen en (2) hun leven inrichten zoals zij dat graag willen (hard werken, maar ook serieus ontspannen!). Qua achtergronden varieert het van ondernemers tot administratieve medewerkers tot docenten… en alles wat daar tussenin zit! Oh ja, en we zijn stuk voor stuk mensen met passie en humor.

Sandra van de Ven
Na een studie Internationale Bedrijfskunde in Maastricht en ruime ervaring in het bedrijfsleven was Sandra toe aan een nieuwe stap. Ze miste voldoening in haar werk en is op zoek gegaan naar een manier van werken waarbij ze het gevoel had dat ze écht iets voor mensen kon betekenen. Die vond ze in de combinatie werken voor zichzelf en werken in het onderwijs. Ook had ze een sterke drang naar keuzevrijheid op alle vlakken in haar leven. Daarnaast reist ze graag en merkte dat vakantiedagen daarin vaak tekort schoten.

Inmiddels de perfecte combinatie gevonden van leuke activiteiten, mooie reizen, inspirerende collega’s en een goed en blijvend inkomen. Anderen helpen en leren hoe zij ditzelfde voor zichzelf kunnen realiseren is een activiteit die haar ontzettend veel voldoening en energie geeft.

Ineke Bijl
Na jaren werkzaam te zijn geweest in de financiële branche, ontdekt dat haar ambitieniveau groter was dan ze in haar baan kwijt kon. Dit maakt dat de combinatie van een baan en iets voor zichzelf opbouwen de perfecte oplossing is. Haar ervaring met cijfers en financiën helpt haar om met mensen een realistisch en uitvoerbaar plan te maken wat hen naar hen doelen leidt. Het coachen en begeleiden van mensen in dit traject vindt Ineke super om te doen en geeft haar een kick om te weten dat ze anderen zo echt verder helpt. Ineke’s motto is: Doe wat je zegt en zeg wat je doet… dan kan ik je helpen!

Lees hier verder hoe wij je ondersteunen en begeleiden, mocht je onze nieuwe collega worden.