Een groeiende groep mensen maakt succesvol de beslissing om hun eigen weg te gaan door naast hun baan iets voor zichzelf op te bouwen en zo de stap te maken naar een zelfstandige manier van werken. Een manier van werken waarbij ze hun eigen tijd indelen, zelf hun ambitieniveau bepalen, hun eigen beslissingen maken, zelfs hun eigen collega’s kiezen en hun eigen inzet laten bepalen wat ze verdienen. Niet door zomaar hun baan op te geven, maar juist door iets op te bouwen náást hun baan. In uren die de meeste mensen voor de tv doorbrengen.

Deze manier van werken is uitermate geschikt voor positief ingestelde, ambitieuze personen die het belangrijk vinden om enerzijds werk te doen wat ze voldoening geeft en waarin ze écht met mensen kunnen werken. En anderzijds diep in hun hart een sterke drive hebben naar onafhankelijkheid en vrijheid in hun leven.

 

Hoe werken wij anders?

Wij werken al ruim 18 jaar succesvol samen met een team marketing bedrijf. Een manier van werken die nu nog voor 99% van de mensen in Nederland onbekend is. Echter, gezien de huidige en verwachte groei zullen binnen enkele jaren ook in jouw omgeving mensen zijn die van teammarketing hun beroep hebben gemaakt.

Voordat wij tegen Team Marketing aanliepen, hadden wij geen idee wat het was. Ons gevoel was zelfs eerder negatief dan positief, maar we waren wel openminded genoeg om ons te laten voorlichten door iemand die al jaren professioneel werkte met Team marketing. Je kunt immers pas een oordeel hebben als je weet waar je over praat.

We waren zeer verrast door de mogelijkheden. We ontdekten dat er grote verschillen waren tussen bedrijven en hun werkwijzen. Wat voor ons als een paal boven water stond was dat we niet wilden ‘leuren’ met producten en dat hoefde bij dit bedrijf gelukkig ook niet. Het bedrijf waar wij mee samenwerken geeft ons de keuze om te doen waar we goed in zijn en daar op te concentreren, namelijk: kennis overdragen. Mensen opleiden. Daarnaast heeft het bedrijf hele duidelijke normen en waarden (bijv. elkaar helpen, blijf leren en jezelf ontwikkelen, je gezin is belangrijk, afspraak is afspraak, etc) die ons op het lijf geschreven waren.

Onze activiteiten bestaan uit het voeren van gesprekken met potentiële kandidaten, om te kijken voor wie van diegenen die op dit moment op zoek zijn naar een verandering in werk, wij de passende oplossing hebben. Vervolgens zijn wij voor een team van mensen een mentor en coach en leren wij hen een nieuw beroep. Dit beroep laat zich het beste omschrijven als een mix van communicatie, marketing, werving & selectie, coachen en ondernemersvaardigheden overbrengen. Voor de begeleiding die we bieden, krijgen we betaald. We hebben dus van anderen helpen en opleiden ons beroep gemaakt. En we zoeken nu naar collega’s die dit ook leuke activiteiten vinden én die zelf een duidelijke drive hebben om hun werk/leefsituatie te veranderen.

 

Onze oplossing, jouw oplossing, jouw keuze

Onze manier van werken en ervaring geven jou een keuze. De keuze om je financiële onafhankelijkheid te realiseren, je leven in te richten zoals jij dat wilt, te reizen, je kinderen te laten studeren, te wonen waar je wilt en geen zorgen meer te hebben. Door met ons samen te werken kunnen we je leren om je eigen team op te bouwen, voor de mensen in je team een fantastische coach te zijn en voor de kennisoverdracht en begeleiding die je biedt betaald te krijgen. Of het nu fulltime of parttime is, je kunt werken in de uren die je beschikbaar hebt naast je andere verplichtingen. Wij helpen en begeleiden je om snel ons vak eigen te maken. Als jij bereid bent om te leren, anderen te helpen en hard te werken, dan kun je een bovengemiddeld en blijvend inkomen opbouwen waardoor elke verandering die je in je leven wilt realiseren haalbaar wordt.

> Contact