Wij werken met gemotiveerde personen. Ambitieuze collega’s, oprechte mensen-mensen, die positief zijn ingesteld, van anderen willen leren, het leuk vinden om andere mensen te helpen met het opbouwen van een nieuwe inkomstenbron door kennisoverdracht en een duidelijke wens hebben om iets nieuws te ondernemen. Wij weten dat wij écht iets unieks te bieden hebben.

Ons team bestaat uit collega’s die twee dingen heel belangrijk vinden: (1) een passie om anderen te helpen en (2) hun leven inrichten zoals zij dat graag willen (hard werken, maar ook serieus ontspannen!). Qua achtergronden varieert het van ondernemers tot administratieve medewerkers tot docenten… en alles wat daar tussenin zit!

Sandra 
Na een studie Internationale Bedrijfskunde in Maastricht en ruime ervaring in het bedrijfsleven was Sandra toe aan een nieuwe stap. Ze miste voldoening in haar werk en is op zoek gegaan naar een manier van werken waarbij ze het gevoel had dat ze écht iets voor mensen kon betekenen. Die vond ze in de combinatie werken voor zichzelf en werken in het onderwijs. Ook had ze een sterke drang naar keuzevrijheid op alle vlakken in haar leven. Daarnaast reist ze graag en merkte dat vakantiedagen daarin vaak tekort schoten.

Inmiddels de perfecte combinatie gevonden van leuke activiteiten, mooie reizen, inspirerende collega’s en een goed en blijvend inkomen. Anderen helpen en leren hoe zij ditzelfde voor zichzelf kunnen realiseren is een activiteit die haar ontzettend veel voldoening en energie geeft.