Welkom

  • Ben jij je huidige baan ontgroeid?
  • Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en nieuwe dingen leren?
  • Werk je graag met mensen?
  • En vind je het fijn om je eigen uren te kunnen bepalen en je eigen tijd in te kunnen delen?

Als je bovenstaande vragen met “ja” kunt beantwoorden en je iemand bent die nét wat ambitieuzer en ondernemender is dan gemiddeld, dan is dit misschien de dag dat je een grote stap dichterbij de oplossing die je zoekt bent gekomen

Wij bieden mensen die op zoek zijn naar verandering de kans om een nieuwe inkomstenbron op te bouwen…. zodat zij op een andere manier kunnen werken, meer voldoening uit hun werk halen, van kennisoverdracht hun werk kunnen maken, zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en als mens blijven groeien, zich gewaardeerd voelen, zelf hun uren kunnen bepalen en hun eigen agenda in kunnen delen én samenwerken met een team van geweldige, positief ingestelde, betrokken collega’s.

Een aantal kernwoorden omschrijven ons het beste:
Professionals: wij werken met mensen met allerlei verschillende achtergronden en opleidingsniveaus. Gezien het feit dat ons beroep voor nagenoeg iedereen nieuw is, maakt het niet uit wat je hiervoor gedaan hebt. Wel vinden we het belangrijk dat je een professionele houding hebt: afspraak is afspraak, goed met elkaar communiceren, elkaar op de hoogte houden, als je iets doet doe het dan goed… kortom: doen wat je zegt en zeggen wat je doet.

Vrijheid: wij werken samen met een gedreven team van enthousiaste collega’s, maar niemand is iemands baas. Iedereen bepaalt zelf wanneer hij wilt werken en deels ook op welke manier. Mensen die dit goed ligt zijn vaak mensen die goed zijn in het indelen van hun eigen tijd, zelfdiscipline hebben en flexibiliteit in hun werk belangrijk vinden.

Onafhankelijkheid: bijna al onze collega’s starten vanuit een baan-situatie en werken parttime met ons samen (10-15u p/wk), naast hun baan. Een deel van de collega’s wil de stap maken van loondienst naar zelfstandigheid en bouwt hun werkzaamheden voor hun baas af zodra ze met ons een inkomen hebben opgebouwd. Een ander deel vindt juist de combinatie van verschillende activiteiten en werksettings fijn. Hierin is veel mogelijk; als jij er zelf maar gelukkig van wordt.

Mensen-mensen: iedereen die met ons samenwerkt is oprecht een mensen-mens. Wij worden allemaal blij van iets voor een ander kunnen betekenen. We vinden het leuk om kennis over te dragen en iemand stap voor stap een nieuw beroep te leren.

En wat dat nieuwe beroep dan is wat wij mensen leren? Lees hier verder.